Zacht

Zacht : Het Harmonische Huis van Creativiteit

Verscholen tussen het levendige stadsleven bevindt zich een uniek architecturaal wonder - een gebouw dat dient als thuis en inspiratiebron voor twee buurvrouwen.

Op de begane grond woont een getalenteerde pianiste. Omgeven door een intiem tuintje, brengt ze de vier seizoenen tot leven met de betoverende klanken van haar piano. Haar muziek vertelt het verhaal van de lente die ontwaakt, de zwoele zomeravonden, de melancholische herfstbladeren en de stille sneeuwvlokken van de winter.

Direct boven haar, op de eerste verdieping, bevindt zich het heiligdom van een schrijfster. Deze ruimte is bijzonder omdat het een vide heeft waardoor de schrijfster de pianiste kan observeren. Wanneer de pianiste speelt, kijkt de schrijfster naar beneden, verzonken in de muzikale tonen die door de lucht zweven. Deze momenten van muzikale inspiratie wakkeren haar creativiteit aan. Met de melodieën die haar oren strelen, begint ze de teksten te schrijven voor de vier seizoenen, elk verhaal vervlochten met de muziek die haar inspireerde.