Bouwkundige Tekeningen aanbouw

 

Elk bouwproject, groot of klein, begint met een visie. Of u nu plannen heeft voor een aanbouw of een compleet nieuw ontwerp wenst, een solide bouwtekening vormt de basis voor elk succesvol project. Bij IDentity zorgen we ervoor dat uw visie professioneel en voordelig wordt vertaald naar een concreet bouwkundig plan.

Denkt u aan een aanbouw? In sommige gevallen kunt u vergunningsvrij bouwen, met name bij aanbouwen aan de achterzijde van de woning. We bieden echter een vrijblijvende vergunningscheck aan om te garanderen dat uw project voldoet aan alle bestemmingsplan-eisen. Hoewel u zonder vergunning kunt bouwen, zijn er wettelijke voorschriften waaraan voldaan moet worden, zoals het Bouwbesluit en burenrecht uit het Burgerlijk Wetboek. Laat ons u helpen om ervoor te zorgen dat alles volgens het boekje verloopt.

Het aanvragen van een bouwvergunning kan ingewikkeld zijn, en hiervoor is een gedetailleerde bouwtekening vereist. Het zelf maken van zo'n tekening kan ontmoedigend zijn, gezien de technische kennis en het begrip van de huidige regelgeving die nodig zijn. Bij IDentity beschikken we over de expertise om hoogwaardige bouwtekeningen te creëren die voldoen aan alle regelgeving en esthetische normen.

Kies voor IDentity. Wij combineren passie voor ontwerp met technische expertise, zodat u met vertrouwen kunt bouwen.